Vi giver en småkage

Cookies er nødvendige for at alle hjemmesidens funktioner virker. Du kan læse hvordan vi bruger cookies og hvordan vi passer på dine oplysninger, i vores privatlivspolitik.


Det er okay med mig

135mm Sort/Hvid Fremkaldelse - Sendt på Email Se større

135mm Sort/Hvid Fremkaldelse - Sendt på Email

Få dine 135mm sort hvide film fremkaldt og modtag billederne på email, inden for 1-2 hverdage, fra vi har modtaget dine film.

Filmen fremkaldes og digitaliseres herefter i en opløsning på 20x30 cm (3637x2433px) 300dpi, som vi sender til din email via WeTransfer.

Efter en måned kasseres dine negativer. Hvis du ønsker at vi sender dine negativer retur, så skal du vælge denne fremkaldelse.

Flere detaljer

99,00 kr

Yderligere information

Efter gennemført bestilling og betaling af det antal film der skal fremkaldes, skal du sende filmene til Silkefoto - Tværgade 6D - 8600 Silkeborg.

Du har mulighed for at downloade en fragtseddel forneden. Denne kan du printe ud og vedhæfte din ordre. 

Dine billeder sendes til den emailadresse som du har angivet i din konto hos os, og vi sender dine billeder via WeTransfer.

Du har efter modtagelsen af din email fra WeTransfer, 1 uge til at downloade dine færdige billeder. Herefter slettes billederne afutomatisk fra WeTransfers servere.

Skulle noget imod forventning være gået galt, så gemmer vi dine negativer i 1 måned, hvorefter disse destrueres.

Vi starter fremkaldelse lige så snart vi modtager dine film. Modtager vi flere filmruller end du har bestilt og betalt for, så venter vi med at starte fremkaldelsesprocessen og vil tage kontakt til dig.

Download