Vi giver en småkage

Cookies er nødvendige for at alle hjemmesidens funktioner virker. Du kan læse hvordan vi bruger cookies og hvordan vi passer på dine oplysninger, i vores privatlivspolitik.


Det er okay med mig

Handelsbetingelser

Silkefoto ApS ejer og driver silkeprint.dk som service og leverer og driver hjemmesiden www.silkeprint.dk som en "print på bestilling-platform", for slutbruger til bestilling af fotoprodukter, og tillader brugeren at designe sine produkter som fotobøger, fotokalendere, fotokort etc. (fremover betegnet som projekter) ved hjælp af egne billeder. 

Disse handelsbetingelser betragtes som en aftale mellem Silkeprint v. Silkefoto ApS og dig som bruger af denne service, og er en juridisk bindende aftale.

Ved at bruge denne hjemmeside, godkender du at du følger og er bundet af disse betingelser fra Silkefoto ApS.
Hvis du ikke ønsker at være bundet af og følge disse betingelser, kan du ikke benytte dig af hjemmeside www.silkeprint.dk

Vi betragter dig som autoriseret til at indgå denne aftale, på vejne af dig selv, og eller den person / virksomhed som du repræsenterer.

Det opfordres at du læser disse betingelser igennem, og vi leverer også et link til disse betingelser, i ordrebekræftigelser som sendes til dig efter hver bestilling på email.


1 Din konto hos Silkeprint.dk

For at gemme et projekt i vores system, tilgå et igangværende projekt, og bestille et projekt som fotoprodukt, er det påkrævet at du har en konto på denne hjemmeside www.silkeprint.dk

Din konto er privat og din adgangskode kommer ikke ansatte hos Silkefoto ApS i hænde.
Vi opfordrer kraftigt til at du holder dine oplysninger til log ind private, og vi tager ikke ansvar for manglende projekter, fejl i projekter eller ændringer i forbindelse med din konto, hvis 3. part har fået adgang til din konto, grundet deling af kontooplysninger.

Glemmer du din adgangskode kan du anmode om en ny, hvorefter systemet på Silkeprint automatisk sender dig en email til nulstilling af din adgangskode. 
Denne process involverer ikke personalet hos Silkefoto ApS


1.1 Oprettelse af konto.

Ved brug af denne service forudsættes at du har oprettet en konto på www.silkeprint.dk, og at 1) alle påkrævede oplysninger bliver udfyldt korrekt og sandfærdigt; 2) at du vedligeholder korrektheden af disse oplysninger; 3) at du har tilladelse til at bruge den betalingsmulighed som du angiver.
Silkeprint v. Silkefoto ApS påtager sig intet ansvar for fejlleveringer og fejlbestillinger, grundet fejlagtige oplysninger, som er angivet af dig som kontohaver hos silkeprint.dk, og din konto kan blive slettet uden varsel, hvis disse betingelser ikke overholdes.


1.2 Sletning af konto

Disse betingelser har fuld virkning så længe du bruger denne service og har konto hos Silkeprint v. Silkefoto ApS
Du kan slette din konto på ethvert givent tidspunkt og uanset årsag, via dine kontoindstillinger.
Sletning af din konto træder i kraft øjeblikkeligt, efter du har modtaget en email om anmodning om sletning af din konto hos www.silkeprint.dk
Du er indforstået med at dette betyder at alle oplysninger du har angivet, slettes fra vores database uden forbehold. 
Dine køb vil stadig figurere i databasen, men vil ikke referere til dig som person eller din konto, da denne ikke længere er i vores system.
Selv efter sletning af din konto, er punkt 2 til 2.5 i denne aftale, stadigvæk gældende, hvilket du er indforstået med. 


2 Dine billeder, fotobøger og andre produkters indhold.


2.1 Definitioner.

Ved "Indhold" forståes tekst, filer, design skabeloner, grafiske billeder og fotografier, som du har oprettet eller uploadet til vores system og servere, brugt i dine fotobøger og fotokalendere mv. 
Silkefoto ApS som ejer og driver Silkeprint.dk har ingen ejerskab af nogen art, over dine billeder, dine projekter og indhold i øvrigt, som du har oprettet på Silkeprint.dk


2.2 Ejerskab af dine projekter og andre produkters indhold.

Du står inde for og garanterer at: 1) du ejer eller på anden måde, har ret og licens til at bruge eller indsætte det indhold, som du indlæser i vores system på silkeprint.dk, med henblik på print i alle former, og 2) at indholdet i dine fotoprodukter af en hver slags, ikke krænker privatlivsrettigheder, publiceringsrettigheder, kopieringsrettigheder eller andre rettigheder som tilhører enhver person, virksomhed eller enhed.


2.3 Indsendelse af dine fotos til projekter.

Du må bruge Silkeprint.dk's online-software til at indsende dine billeder, til brug til print af fotos, fotobøger, fotokalender og andre fotoprodukter. 


2.4 Tilladelse

For at Silkefoto ApS er i stand til at levere dig vores service hos Silkeprint.dk, accepterer du hermed at du giver os følgende tilladelse til at bruge dine fotos og det indhold du skaber i fotobøger og kalendere mv:

2.4.1 Tilladelse til at printe dine fotobøger og andre fotoprodukter.

Du giver hermed Silkefoto ApS en ubetinget, generel, ikke-eksklusiv, fuldt betalt og licensfri tilladelse, til at printe, producere og distribuere dine projekter som fotoprodukter, med det indhold du både indlæser og skaber på Silkeprint.dk.
Dette gælder både for produkter du bestiller eller som du tillader andre personer at bestille hos Silkeprint.dk
Du giver samtykke til at Silkefoto ApS har den eksklusive ret til at håndtere og vedligeholde alle elektroniske filer, i et hvert projekt, således at fremtidige bestillinger med dette indhold kan håndteres.

2.4.2 Tilladelse til at bruge dit indhold på Silkeprint.dk, i projekter og for øvrige funktioner.

I det tilfælde at du vælger at bruge vores øvrige funktioner, som Silkefoto ApS tilbyder på Silkeprint.dk, så som at tillade andre at søge på og se en elektronisk visning af dine projekter, eller programmer for at bruge denne service i forbindelse med andre services og online systemer, så som sociale medier, giver du hermed tilladelse til at Silkefoto ApS må producere, distribuere, offentligt fremvise, bruge og på anden måde gøre dit indhold tilgængeligt, i for at kunne tilbyde disse øvrige funktioner.  


2.5 Levetid for projekter

Du er indforstået med, at et projekt ikke vil være tilgængeligt altid, da Silkeprint.dk ikke kan bruges som en billedehosting-service.
For en virksomhed som Silkefoto ApS som håndterer mange billeder for mange kunder, bliver serveromkostninger hurtigt en stor udgift, hvilket er årsag til at der er begrænset levetid for projekter på Silkeprint.dk
Vi tilbyder derfor 45 dage fra start af et projekt til færdiggørelse og gennemførelse af køb.
Hvis et projekt ikke er gennemført inden da, vil du blive informeret via email om at dit projekt står til sletning, og bedt om at logge ind og gemme projektet, hvis du gerne vil beholde det i yderligere 45 dage.
Reagerer du ikke på denne email, bliver projektet automatisk slettet af systemet, sammen med de billeder som du har indlæst i systemet. 
Vær derfor opmærksom på at emails ikke havner i din spambakke.
For projekter som er færdige og betalt, tilbyder vi at gemme projektet i 400 dage fra købsdato, således at du kan genbestille det i fald du ønsker det.
Bemærk at færdige og betalte projekter ikke kan redigeres inden en genbestilling.


3. Gebyrer.

Du anerkender at Silkefoto ApS har ret til at opkræve betaling for Services og til at ændre disse gebyrer fra tid til anden, uden anden varsel, end at tydeliggøre dette på hjemmesiden www.silkeprint.dk
For at bruge denne services, er du ansvarlig for at betale ethvert ekstra gebyr, som bliver varslet, ved ekstraordinære aftaler.
Det eneste gebyr som er sat som fast gebyr, er opstartsgebyr på Kr. 25,- ved bestilling af fotoprint.
Øvrige gebyrer kan inkludere særlige rettelser, som ligger uden for vores normale service, hvor disse gebyrer altid aftales fra gang til gang. 


4 Køb, betaling og priser

Du kan betale med Dankort, Visa, Mastercard, MobilePay og Viabill, og betalingsløsningen leveres af PensoPay, som er en krypteret og sikker løsning.
Du kan trygt indtaste dine betalingsoplysninger, da disse ikke kommer Silkefoto ApS eller andre i hænde.
Betalingskort gebyrer: Dankort (gebyrfrit) Visa/Dankort (gebyrfrit) Visa Debit/Credit i DK (Ikke Dankort: 1,35% min. 0,60 kr. af købsbeløbet)  Mastercard Debit/Credit i DK (1,35% min. 0,60 kr. af købsbeløbet) Maestro (1,25% af købsbeløbet).


4.1 Priser

Alle priser på Silkeprint.dk afspejler som udgangspunkt priser som Silkefoto ApS tager for de samme produkter i vores fysiske butikker.
Dette gælder også for kampagner og andre særlige tilbud.
Priserne er altid med moms inkluderet, og du er indforstået med at betalingsgebyrer af enhver slags, ikke er gebyrer som opkræves af Silkefoto ApS, men vil i så fald blive opkrævet af udsteder af dit betalingskort.


4.3 Prispolitik

Hos Silkefoto ApS bestræber vi os på at tilbyde de billigste fotobøger i Danmark, og sørger for at vores fotobøger som ikke er luksus og eksklusive fotobøger, er Danmarks billigste.
Derfor tilbyder vi prisgaranti på vores sortiment af fotobøger og fotohæfter, som ikke er luksus og eksklusive fotobøger.
Betingelser for prisgarantien omfatter et lignende produkt. Med lignende produkt, sammenlignes typen, størrelsen og antal indholdssider, før disse produkter er sammenlignelige.
Finder du et lignende produkt, som ikke varierer fra produkter i vores udvalg, billigere end de priser som du finder på Silkeprint.dk, så kontakt os og vi vil matche prisen.


4.4 Fortrydelsesret

Ifølge Forbrugeraftaleloven er Silkeprint.dk v. Silkefoto ApS fritaget fra at tilbyde fortrydelsesret på 14 dage.
Da produkterne som tilbydes på Silkeprint.dk er kundetilpassede produkter og billedeproduktionsartkler, gives der ikke fortrydelsesret.
Skulle du derimod være utilfreds med dit produkt, ønsker vi at høre fra dig, så vi kan finde en tilfredsstillende løsning.


4.5 Reklamation

I følge købeloven gives der reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået i op til 24 måneder efter købet. Disse mangler må ikke være opstået som følge af fejlagtigt brug af produktet, eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen.
Du skal reklamere inden for rimelig tid efter, at du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen altid for at være rettidig. Såfremt reklamationen er berettiget, kan du som forbruger kræve omlevering af varen, hvis den ikke medfører urimelige omkostninger for Silkefoto ApS eller er umulig for os.

Vi vil gøre alt i vores magt for at løse en eventuelt tvist i tilfælde af utilfredshed.
Ønsker du alligevel at klage over et produkt købt hos fotobog.nu, kan du indgive klage til:
Center for Klageløsning i Konkurrence -og Forbrugerstyrelsen.
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk

EU-Kommisionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage.
http://ec.europa.eu/odr

For beboere og forbruger i et andet EU-land er dette særligt relevant, omend fotobog.nu kun sælger og leverer inden for Danmarks grænser.

Husk ved indgivelse af klage at angive vores emailadresse som er info@silkeprint.dk


5. Ordre accept politik

Din kvittering i elektronisk form eller anden form, er ikke et bevis for at Silkefoto ApS har accepteret din ordre, ligeledes er din kvittering heller ikke en bekræftelse på at din handel er accepteret.
Silkeprint.dk v. Silkefoto ApS forbeholder sig ret til at afvise enhver ordre, hvis vi modtager advarsler i vores system om misbrug af betalingskort, oplever misbrug af kundekonto, eller hvis en ordre på anden måde er manipuleret, angivet med fejlagtige oplysninger, indeholder personkrænkende, privatlivskrænkende og rettighedskrænkende indhold ol.
Silkefoto ApS forbeholder sig ret til at bede om yderligere information eller udredning for at acceptere en ordre, hvis dette findes nødvendigt.
En ordre kan først betragtes som accepteret når den er sendt og Silkefoto ApS trækker betalingen for ordren.
Der sendes en email om levering når ordren afsendes.


6 Håndhævelse af Silkefoto ApS

Silkefoto ApS som ejer og driver Silkeprint.dk har retten (men er ikke påkrævet) til at gennemse alt indhold og slette indhold, som ud fra Silkefoto ApS vurdering, strider imod denne aftale; hvis indholdet er ulovligt og krænker personer & rettigheder, på nogen måde udgører en risiko for personer eller Silkefoto ApS.
Silkefoto ApS har retten (men er ikke påkrævet) til at undersøge og lægge sag an imod dig, hvis du bryder disse betingelser, eller enhver anden betingelse i denne aftale, og kan fjerne ulovligt indhold fra vores service, afbryde dit medlemsskab og anmelde dine handlinger til myndighederne.


7. Copyright Politik.

Det er Silkefoto ApS politik at afbryde medlemsskabsprivilegier hos enhver, som gentagende gange og efter henvisning fra Silkefoto ApS, krænker ophavsretten.
Uden at være begrænset af ovenstående, hvis du mener at dit arbejder er blevet kopieret og brugt på denne service eller brugt til at lave et fotoprodukt hos Silkeprint.dk, på en måde som udgør en ophavsretlig krænkelse, så tag venligst kontakt til os med følgende informationer: 1) en elektronisk eller fysisk signatur fra den person som er autoriseret til at handle på vejne af den ophavsretlige; 2) en beskrivelse af det arbejde, værk, billede, som du mener er blevet krænket; 3) en beskrivelse hvor på denne service, du mener at krænkelsen er fundet sted; 4) din adresse, telefonnummer og emailadresse; 5) en skriftlig erklæring fra dig, på at du sikker på at den omstridte brug, ikke er autoriseret af ejeren af ophavsretten; 6) en skriftlig erklæring, på tro og love, på at din erklæring er korrekt og at du ejer rettighederne eller er autoriseret til at handle på vejne af rettighedshaver.

Kontakt rettes til

Silkefoto ApS
Tværgade 6D
8600 Silkeborg
info@silkefoto.dk
Tlf: +45 


8. Indhold på Silkeprint.dk

Indholdet af denne hjemmeside er ophavsretslig beskyttet, og tilhører Silkefoto ApS eller virksomhedens tilknyttede fotografer, designere og kunstnere.
Hele eller dele af billeder på hjemmesiden må ikke bruges uden tilladelse fra Silkeprint.dk v. Silkefoto ApS


9. Copyright/Trademark Information.

Copyright © 2013–2018, Silkefoto ApS. All rights reserved. The trademarks, logos and service marks (“Marks”) displayed on the Website or in connection with the Services are the property of Silkefoto ApS.
You are not permitted to use these Marks without the prior written consent of the third party that owns the Mark.