Vi giver en småkage

Cookies er nødvendige for at alle hjemmesidens funktioner virker. Du kan læse hvordan vi bruger cookies og hvordan vi passer på dine oplysninger, i vores privatlivspolitik.


Det er okay med mig

Leveringsbetingelser

For alle produkter, der bestilles på Silkeprint.dk er der 1-2 arbejdsdage leveringstid på. Bestilles der inden kl.10.00 alle hverdage, vil ordren blive pakket og sendt med posten samme dag. Bestilles efter kl.10.00, kan vi ikke garantere at vi kan sende ordren samme dag. Så bliver den sendt dagen efter.

Silkeprint er berettiget til at foretage delleveringer. 
Silkeprint tilbyder at sende produkterne via GLS pakkeshop for kr. 49,- og GLS med omdeling for kr. 69.-

Vi tilbyder også at du kan afhente i vores butik Silkefoto i Silkeborg og Silkefoto i Ringkøbing
Bemærk: Ved afhentning i vores butik i Ringkøbing tillægges 3 ekstra hverdage til leveringstiden.

Leveringsprisen inkluderer håndtering og pakning af alle produkter. Vi tager ikke et håndteringsgebyr hos Silkeprint v. Silkefoto.

For produkter som bestilles i særskilte ordrer hos Silkeprint.dk vil leveringsprisen gælde for hver ordre. Derfor opfordrer vi til at du placerer dine produkter i samme ordre.
Hvis du ved en fejltagelse kommer til at lægge flere ordrer, så ring til os på 86804142 hurtigst muligt, og så vil vi gøre hvad vi kan for at refundere din ekstra fragtpris og samle dine ordrer i een og samme forsendelse. 
Vær opmærksom på, at vi ikke refunderer det fulde beløb, hvis mængden til sammen overstiger maxvægt for fragtprisen.

Eventuelle forsinkelser som skyldes GLS kan Silkefoto ApS ikke stilles til ansvar for. 
Skulle en forsendelse mod al forventning ikke dukke op, så leverer Silkeprint v. Silkefoto ApS naturligvis et nyt identisk produkt.
For forsendelse gælder det, at vi kun kan sende til adresser i Danmark.
Forsendelse til Grønland, Færøerne, eller andre lande er ikke muligt.

Alle forsendelser pakkes grundigt ind, for at sikre at de er godt beskyttet under fragten.

Mangelansvar 

Silkeprint påtager sig kun ansvar for skader på selve varen indtil afsendelse af ordren. Der kan ikke gøres videregående retskrav gældende fra kundens side, uanset hvilken retsgrund.

Returnering

Ved returnering af varer, betaler du som kunde selv for forsendelsen. Vedlæg ordrenummer og sørg for at gemme kvittering for at varen er returneret.
Returvarer skal pakkes forsvarligt ind. Beskadigede returvarer, der modtages af Silkeprint v. Silkefoto ApS, byttes eller refunderes ikke, hvis skaden er sket på grund af fejlagtig eller mangelfuld indpakning ved returneringen.
Bemærk: Returvarer sendt pr. efterkrav modtages ikke.