Vi giver en småkage

Cookies er nødvendige for at alle hjemmesidens funktioner virker. Du kan læse hvordan vi bruger cookies og hvordan vi passer på dine oplysninger, i vores privatlivspolitik.


Det er okay med mig

Silkeprint.dk

Silkefoto ApS står bag silkeprint.dk, som så dagens lys første gang i efteråret 2018.

Silkeprint som design og bestillingsplatform, er et gevaldigt skridt ind i nutiden, med en editor til fotobestilling, som klarer sig på alle enheder, hvad enten det er fra mobiltelefoner, tablets, labtops eller desktops.

Silkefoto ApS har siden 2013 haft et designsystem tilknyttet www.fotobog.nu, som også er den hjemmeside hvorfra Silkefoto har tilbudt fotobøger, kalender, print mm.

Men i lyset af stadig stigende utilfredshed fra både os selv og vores kunder, er vi trådt væk fra det gamle system og har løst efterspørgslen med en designer, som både er hurtigere, giver flere muligheder, og som holder vores kunder på en og samme side.

Vi står stadigvæk bag www.fotobog.nu og lader denne hjemmeside køre så længe vores kunder benytter sig af den.
Fotobog Nu er dog også knyttet til denne platform, hvor kunderne henvises hertil når de har valgt deres produkt. Dette gør vi fordi vi ikke vil fjerne en hjemmeside med så mange loyale kunder, og risikere at vi ikke længere kan findes af dem som søger efter vores velkendte service.

Vi er fysiske fotoforretninger som har tilhørt fotokæden Click i mange år. Men i 2018 trådte vi ud og skabte vores eget navn. Et navn hvor vores målsætning er at gøre det synonymt med god kvalitet til en god pris, og med en lynhurtig produktion og levering. -Vi leverer stadig fra dag til dag!

Velkommen til Silkeprint.dk